Pullman Boxspring

Pullman Boxspring

Waarom een Pullman Boxspring

Een boxspring is technisch gezien al de bedbodem, al wordt het vaak ook als het hele bed bestempeld. Een boxspring is simpel gezegd een box met veren. Het bevat een bekleed onderstel dat vaak van hout is gemaakt. Dat is voorzien van een bonell of pocketveren kern. Wat zijn de voordelen van een Pullman Boxspring? De matrassen hebben neen pocketveren kern waardoor u beter slaapt en het matras langer mee gaat. De producten van Pullman worden ook nog in Nederland gemaakt en gaan veel strenge controles overheen. Zo dat u gegarandeerd een goed matras krijgt.

Pullman Boxspring bij Slaapspecialist Jongerius

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Onze showroom

Met meer dan 14 jaar ervaring staan Berry en Mariska van slaapspecialist Jongerius nog steeds met plezier in de showroom. Inmiddels hebben zij hun team uitgebreid met Timo en Kaylee. Het team haalt veel voldoening uit het feit dat zij klanten kunnen voorzien in een goede nachtrust. Met veel plezier geven zij dan ook passend slaapadvies in hun beddenwinkel in Houten. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.