Over ons

Wij zijn Berry en Mariska Jongerius, met ons gezin wonen wij in de nabije omgeving van Houten. Ik ben 14 jaar geleden gestart als verkoper en inkoper van slaapcomfort, iets wat ik elke dag met veel plezier doe. Vooral omdat je met een goed advies en een mooi product mensen iets heel waardevols kunt geven: een goede nachtrust.

Ik vind het bijvoorbeeld mooi om mensen te laten ervaren hoeveel fijner een matras ligt die past bij je lichaam. De juiste ondersteuning is niet alleen goed voor je wervelkolom, maar maakt ook dat je je gedragen voelt door je matras. Dat ligt heel comfortabel en is telkens weer een eyeopener voor mensen. Prachtig om te zien en mooi om op die manier te kunnen bijdragen aan slaapkwaliteit.

Deze passie voor het vak in combinatie met het beperkte aanbod aan slaapcomfort in Houten hebben ervoor gezorgd dat Mariska en ik inmiddels kunnen spreken over ‘onze eigen Slaapspeciaalzaak’ in het Oude dorp van Houten. Een gezellige locatie waar u tijdens het winkelen makkelijk even binnen loopt om eens rond te kijken.

Wij hebben in onze beddenzaak 300 m2 tot onze beschikking waarin we u een brede collectie tonen. Van matras tot dekbedovertrek en van lattenbodem tot boxspring: ons assortiment heeft een goede prijsopbouw en biedt in elke prijsklasse de beste producten. Daarnaast werken wij met meerdere toonaangevende merken zodat we niet aan één merk gebonden zijn. De voorselectie op basis van comfort, prijs en kwaliteit hebben wij hierin al gemaakt voor u.

Ik leg u graag uit wat er allemaal mogelijk is en wat de verschillen zijn tussen de diverse producten. Het is namelijk best complex en er zijn veel keuzes. Daarnaast koopt u natuurlijk niet iedere dag een nieuw bed, kussen of matras, en is het ook nog eens heel persoonlijk. Het is dan belangrijk dat u kunt vertrouwen op deskundig advies waarbij er goed geluisterd wordt naar uw wensen. Zo maakt u de juiste keuze. Een keuze waar u nog vele jaren plezier aan beleeft.

Wij hopen u eens te mogen verwelkomen in onze winkel!

20170628-jongerius-slaapspecialist-low-res-760-pi-1

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij

– Concurrerende prijzen met de service van de specialist

– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen

– Gratis parkeren direct achter de winkel

– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.