Pullman

Pullman bij Slaapspecialist Jongerius

Ruim 150 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van lichaamsondersteunende matrassen is wat Pullman vandaag de dag onderscheidend maakt in haar branche.

De bijzondere historie van Pullman begint in 1858 als George Mortimer Pullman slaapcoupés van treinstellen voorziet van ongekend ligcomfort. In 1937 treedt Pullman toe tot de Nederlandse markt en wordt de unieke kennis uit Amerika overgedragen op Nederlandse vakmensen. Na de oorlog opent Pullman een fabriek in Zwijndrecht en in 2012 gaan ze samen met het merk Eastborn en vestigen ze zich in de plaats Vroomshoop waar Eastborn al zat en tot op vandaag de dag de boxsprings, toppers en matrassen nog steeds geproduceerd worden.

Pullman collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Pullman collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren in welk Pullman product het beste bij u past. In onze showroom kunt u Pullman matrassen en boxsprings testen en onderling met elkaar vergelijken. De meeste matrassen kunnen wij al met circa 3 weken uitleveren. Bezorgen doen wij zelf en is gratis binnen onze regio. Pullman boxsprings hebben een iets langere levertijd. Wilt u de Pullman producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Kijk hieronder voor een uitgebreid Pullman product overzicht.

Pullman boxsprings

Pullman matrassen

Pullman toppers

Als beste uit de test van de consumentenbond

Wist u dat de Pullman Silverline Premier en de Silverline Excellence matrassen in 2016,2017 en 2018 als beste uit de test kwamen van de consumentenbond? En dat ze in 2019 nog steeds als best geteste pocketveer matrassen scoorden? Dat zegt niet dat deze matrassen voor iedereen geschikt zijn, maar dat de matrassen iets goeds hebben daar kunnen we moeilijk meer omheen.

 Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Vraag over Pullman?

Heeft u een vraag of opmerking over ons Pullman assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

  beddenzaak

  Bezoek onze showroom

  Plein 5 “Oude Dorp”
  3991DK Houten
  030 – 634 27 27

  Gratis parkeren direct achter de winkel!