Pullman

Pullman bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Pullman collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren in welk Pullman product het beste bij u past. In onze showroom kunt u Pullman matrassen, Pullman boxsprings en Pullman toppers testen en onderling met elkaar vergelijken. De meeste matrassen kunnen wij al met circa 3 weken uitleveren. Bezorgen doen wij zelf en is gratis binnen onze regio. Pullman boxsprings hebben een iets langere levertijd. Wilt u de Pullman producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Kijk hieronder voor een uitgebreid Pullman product overzicht.

Pullman boxsprings

Pullman matrassen

Pullman toppers

Als beste uit de test van de consumentenbond

Wist u dat de Pullman Silverline Premier en de Silverline Excellence matrassen in 2016,2017 en 2018 als beste uit de test kwamen van de consumentenbond? En dat ze in 2019 nog steeds als best geteste pocketveer matrassen scoorden? Dat zegt niet dat deze matrassen voor iedereen geschikt zijn, maar dat de matrassen iets goeds hebben daar kunnen we moeilijk meer omheen.

 Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen klanten over ons:

Vraag over Pullman?

Heeft u een vraag of opmerking over ons Pullman assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

slaapspecialsit jongerius team foto

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.