Over ons

Wie zijn wij?

Eigenaar Berry Jongerius heeft na 15 jaar ervaring in de beddenbranche in 2016 Slaapspecialist Jongerius geopend. Destijds is er bewust gekozen voor een winkel op Het Oude Dorp van Houten. Op deze unieke en sfeervolle locatie vind u ons nog steeds. Vanaf de opening in 2016 heeft Mariska Jongerius Berry veel geholpen in en rondom de winkel. Naarmate het drukker werd en onze klantenkring steeds groter, is Timo Freen in 2019 Slaapspecialist Jongerius komen versterken. Timo Freen was oud collega van Berry Jongerius, en kon zich goed vinden in de werkwijze van Slaapspecialist Jongerius.

Inmiddels kunnen we zelfs spreken over een team, aangezien ook Kaylee Jongerius een aantal dagen per week werkzaam is binnen het bedrijf van haar ouders.

Onze werkwijze heeft inmiddels voor een groot aantal tevreden en enthousiaste klanten gezorgd. Dit geeft ons veel voldoening en zorgt ervoor dat we onze passie voor dit vak blijven behouden. Een aantal jaar geleden zijn we begonnen met het verzamelen van online reviews. “Hoe fijn is het om alle reacties van de afgelopen jaren op te kunnen slaan, en deze weer met anderen te kunnen delen” bedacht eigenaar Jongerius destijds. Daarnaast houd het ons team scherp en krijgen we nog meer inzicht wat klanten verlangen, of juist zeer prettig vinden aan onze werkwijze. U kunt inmiddels al ruim 500 klantervaringen teruglezen op 5-sterren specialist

Wij vinden het mooi om u te laten ervaren hoeveel fijner een matras ligt die past bij het lichaam. Daarnaast is de juiste ondersteuning niet alleen goed voor uw wervelkolom, maar het draagt ook bij aan het verminderen van tegendruk over heel uw lichaam. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is binnen de collecties van diverse merken en wat hierin de grootste verschillen zijn. Het is namelijk best complex en er zijn veel keuzes. Daarnaast koopt u natuurlijk niet iedere dag een nieuw bed, kussen of matras en is het ook nog eens heel persoonlijk. Het is dan ook belangrijk dat u kunt vertrouwen op deskundig advies waarbij er goed geluisterd wordt naar uw wensen. Zo maakt u makkelijker de juiste keuze, een keuze waar u nog vele jaren plezier aan beleeft. Onze beddenzaak beschikt over 300 m2 waarin we u een brede collectie kunnen tonen. Van matras tot dekbedovertrek en van lattenbodem tot boxspring: ons assortiment heeft een goede prijsopbouw en biedt in elke prijsklasse de beste producten. Daarnaast werken wij met meerdere toonaangevende merken zodat we niet aan één merk gebonden zijn. De voorselectie op basis van comfort, prijs en kwaliteit hebben wij hierin al gemaakt voor u.

Ons team hoopt u eens te mogen verwelkomen in onze winkel!

slaapspecialsit jongerius team foto
slaapspecialist jongerius winkel
Kaylee Jongerius - Slaapspecialist Jongerius
Kaylee Jongerius
Berry Jongerius
Timo Freen

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Onze merken

Vind het product dat u zoekt.