Kreamat

Kreamat bij Slaapspecialist Jongerius

Kreamat streeft naar het ontwikkelen van flexibele slaapoplossingen. Elk nieuw ontwerp wordt geproduceerd in hun productiefaciliteit in Bilzen, in België. Zij ontstonden meer dan 35 jaar geleden en hebben in de jaren dat zij bestaan een reputatie opgebouwd voor innovatie, comfort en kwaliteit in de slaapindustrie.

Accent op de K

Een goede slaapkwaliteit zorgt ervoor dat u beter uitgerust bent, zich beter kunt concentreren en zich fitter voelt. Een goed matras en een goed bed is dus erg belangrijk. Daar ligt bij Kreamat de focus op: de K staat voor sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort.

Over Kreamat

Kreamat maakt gebruik van een unieke gepatenteerde schoudertechniek die speciaal voor de schouderzone is ontwikkeld. Deze ontwikkeling werd niet eerder gezien in de wereld van boxsprings en zorgt ervoor dat u uitgerust en zonder klachten wakker wordt.

Kreamat collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Kreamat collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse bedden, dekbedden en hoofdkussens bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Kreamat producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Kreamat die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

kreamat logo

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.