M line bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse M line collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren in welk M line product het beste bij u past. In onze showroom kunt u M line matrassen en kussens testen en met elkaar vergelijken. Hebben wij een bepaald M line product niet in onze collectie/showroom dan kunnen wij dit als M line dealer uiteraard wel gewoon voor u bestellen. De meeste matrassen kunnen wij al met circa één week uitleveren. Bezorgen doen wij zelf en is gratis binnen onze regio. M line kussens hebben wij standaard op voorraad. Wilt u de M line producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Kijk hieronder voor een uitgebreid M line product overzicht.

M line collectie

M line wordt gedreven door innovatie

Alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikt M line over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar ze bij M line trots op zijn!

Alle M line producten worden met de grootste zorg gemaakt. Om de duurzaamheid en kwaliteit van M line matrassen te garanderen worden ze altijd getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat u tot 10 jaar garantie krijgt op M line producten. Vanaf het moment dat u de M line matras(sen) thuis geleverd krijgt gaat er een 100 daagse omruilgarantie in, bent u in die periode niet (helemaal) tevreden met uw matras(sen) dan kunt u binnen de M line collectie nog een omruiling in gang zetten.

 Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen klanten over ons:

Vraag over M line?

Heeft u een vraag of opmerking over ons M line assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

slaapspecialsit jongerius team foto

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.