Polydaun

Polydaun bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Polydaun collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren in welk Polydaun product het beste bij u past. In onze showroom kunt u Polydaun dekbedden en kussens testen en met elkaar vergelijken. De meeste Polydaun producten kunnen wij uit voorraad leveren. Hebben wij een bepaald Polydaun product niet op voorraad of niet in onze collectie dan kunnen wij dit voor u bestellen en vaak binnen een week in huis. Wilt u de Polydaun producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Kijk hieronder voor een uitgebreid Polydaun product overzicht.

Polydaun kussens en dekbedden in ons assortiment

Een stukje geschiedenis

Na een reeks van verhuizingen, door de groei van de onderneming, opereert het bedrijf sinds 1996 in Doetinchem. In 2015 wordt het merk Polydaun overgenomen. Voor dit merk begon het allemaal in 1962 in Zweden. Het Zweedse Polydun brengt als één van de eerste Europese ondernemingen slaapzakken op de markt. Dochter Polydaun, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, is zo succesvol dat het uiteindelijk verzelfstandigt. Polydaun zit niet stil en komt al gauw met een compleet nieuw product: het dekbed. Een innovatie die een enorme evolutie betekent in slaapcomfort. In de jaren tachtig van de vorige eeuw stapt vrijwel iedereen van de (wollen) deken over op het dekbed. Binnen enkele jaren groeit Polydaun uit tot de grootste fabrikant in de Benelux van kunstvezel dekbedden en hoofdkussens.

Nog steeds is Polydaun marktleider en specialist in kunstvezeldekbedden. Dat kan natuurlijk alleen door een breed assortiment slaapartikelen voor op en onder het matras aan te bieden. Een optimaal en gezond slaapklimaat wordt namelijk gecreëerd door het dekbed te combineren met een hoofdkussen en de juiste bescherming, zoals een moltonhoes en molton kussensloop. Het assortiment van het merk Polydaun kent dan ook vier kernproducten: dekbedden, hoofdkussens, matrasbescherming en uiteraard de slaapzakken

Verantwoord ondernemen

Polydaun staat garant voor duurzame en verantwoorde productiemethoden. Grondstoffen kunnen opraken en de opnamecapaciteit van onze natuurlijke omgeving kent haar grenzen. Onmenselijke arbeidsomstandigheden vinden we ontoelaatbaar. Wij leggen duurzaamheid en verantwoord produceren niet alleen onszelf op, maar ook aan onze partners en toeleveranciers, die hierop worden gecontroleerd.

Wij zijn slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen klanten over ons:

polydaun logo

Vraag over Polydaun?

Heeft u een vraag of opmerking over ons Polydaun assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

slaapspecialsit jongerius team foto

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.