Formesse

Formesse bij Slaapspecialist Jongerius

In 1947 werd een al bestaand Duits familiebedrijf in werkkleding overgegeven van vader aan dochter binnen de familie Jaschke en zij ging beginnen met het produceren van beddengoed. Later toen in de jaren 70 een zoon het bedrijf ging overnemen werden er voornamelijk nog hoeslakens van geweven materiaal of niet perfect zittende hoeslakens gemaakt van 100% katoen. Onder zijn leiding werd het rekbare, soepele hoeslaken met elastan geïntroduceerd en verder ontwikkeld. Formesse was een van de eersten die met een rekbaar hoeslaken op de markt kwam en zo is het kwaliteitsproduct het Bella Donna jersey hoeslaken ontstaan.

Formesse producten

bella donna logo

Made in Germany

Als een sterk ontwikkeld industrieland stelt Duitsland hoge eisen aan sociale normen, arbeidsveiligheid, milieubescherming enz. enz. Veel textielbedrijven verplaatsen door dit soort eisen hun productie naar minder ontwikkelde landen om kosten te besparen. Formesse beschouwt deze normen als een belangrijk element en willen niet concurreren met de goedkope leveranciers maar gewoon een goed kwaliteitsproduct afleveren op de markt.

Bescherming van het milieu

Formesse vindt dat bewuste consumptie het antwoord is op vele uitdagingen van deze tijd en zijn trots op hun producten welke onder hoge milieunormen geproduceerd worden en toch van een hoge kwaliteit zijn zodat ze jarenlang gebruikt kunnen worden.

Verder probeert Formesse  hun steentje bij te dragen door o.a.

  • Recyclebare productverpakkingen
  • (Gedeeltelijke) Klimaat neutrale productie
  • Zonnepanelen voor het kantoorgedeelte
  • CO2 neutrale pakketdienst

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Formesse producten weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren in welk Formesse product het beste bij u past. In onze showroom hebben we bijvoorbeeld het Bella Donna hoeslaken, maar ook de iets dunnere kwaliteit genaamd Bella Gracia. De meeste Hoeslakens kunnen wij uit voorraad leveren. Hebben wij een bepaalde kleur of afmeting niet op voorraad of niet in onze collectie dan kunnen wij dit voor u bestellen. Wilt u de Formesse producten komen bekijken? Dat kan! Kom langs in onze showroom in Houten. Kijk hieronder voor een Formesse product overzicht.

 Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

formesse

Vraag over dit merk?

Heeft u een vraag of opmerking over ons Formesse assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.