Avek

Avek bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse AVEK collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren in welk AVEK product het beste bij u past. In onze showroom kunt u alles testen en met elkaar vergelijken. Hebben wij een bepaald AVEK product niet in onze collectie/showroom dan kunnen wij dit als AVEK dealer uiteraard wel gewoon voor u bestellen. Bezorgen doen wij zelf en is gratis binnen onze regio. Wilt u de AVEK producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Kijk hieronder voor een uitgebreid AVEK product overzicht.

Avek boxsprings

Avek toppers

Arbeid, Vlijt En Kwaliteit

In 1927 zag het leven in het Friese Surhuisterveen er heel anders uit dan nu. Voor de bewoners van de veengebieden was het een zwaar bestaan, met de nodige problemen. Grootvader ‘pake’ Roelf Kok was – zoals ze in Friesland zeggen – een oprjochte kerel: een eerlijke man met praktische oplossingen. In zijn manufacturenwinkel kreeg hij veel vraag naar bedbodems voor bedstedes, maar deze hadden geen standaardafmetingen. Zo ontstond het idee om bedden op maat te gaan maken. Het is uit dit simpele, nuchtere en innovatieve idee dat in 1927 Avek werd geboren. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over onze oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. Ondanks het feit dat de bedstee inmiddels is verdwenen, zijn veel dingen bij het oude gebleven.

Anno nu

Het erfgoed van pake Roelf is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend, maar dan wel anno nu. Avek is tegenwoordig een beddenmerk voor heel Nederland en daarbuiten. In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar, of het nou gaat om een matras, boxspring, topper, spiraalbodem of een onderschuifbed. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland.

Als beste uit de test van de consumentenbond

Wist u dat de AVEK Ninety boxspring in december 2021 en juni 2022 als beste uit de test is gekomen van de consumentenbond? De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers.

 Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen klanten over ons:

avek logo1

Vraag over Avek?

Heeft u een vraag of opmerking over ons Avek assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

slaapspecialsit jongerius team foto

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.