Eastborn

Eastborn bij Slaapspecialist Jongerius

In de jaren 50 heeft Rinus Mostert een succesvolle Amsterdamse matrassenfabriek die hij wil overdragen aan zijn twee zonen. Omdat hij 2 kapiteins op 1 schip niet zag zitten kocht hij voor zoon Hans een matrassenfabriek in Vroomshoop. Al snel staan de bedden, matrassen en boxsprings van Eastborn, zoals het bedrijf heeft, hoog aangeschreven. In Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Tegenwoordig maakt Eastborn deel uit van Hilding Anders. Dit is één van 's werelds grootste en meest gerenommeerde concerns in slaapcomfort. 

100% Nederlands

Vanaf de start van het bedrijf werd elk onderdeel gemaakt op Nederlandse bodem en dat is nu nog steeds zo. Daarvoor worden natuurlijk alleen de beste materialen gebruikt. Dat zorgt voor een betere slaapkwaliteit en dat is belangrijk voor uw gezondheid.

Over Eastborn

Eastborn maakt zowel boxsprings als matrassen. Voor beide kunt u terecht bij Slaapspecialist Jongerius. Kom kijken in onze showroom en test de boxsprings uit.

Eastborn collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Eastborn collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse bedden, dekbedden en hoofdkussens bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Eastborn producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Eastborn die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

eastborn logo

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.