Ultima

Ultima bij Slaapspecialist Jongerius

Bij Slaapspecialist Jongerius kunt u terecht voor producten van Ultima. Dit merk produceert matrassen, boxsprings, kussens en andere producten die met slapen te maken hebben. Hierbij kiezen zij voor kwalitatieve materialen en zetten ze vakmensen in die zowel technische als ergonomische kennis hebben. 

Recyclebare matrassenlijn

Een goede slaapkwaliteit zorgt ervoor dat u beter uitgerust bent, zich beter kunt concentreren en zich fitter voelt. Een goed matras en een goed bed is dus erg belangrijk. Ultima is bovendien milieubewust, zo ontwikkelden zij een recyclebare matrassenlijn. 

Over Ultima

In de afgelopen 60 jaar groeide het bedrijf en ontwikkelde het een aantal producten zoals verschillende types hoofdkussens, matrassen en boxsprings met een kern die gemaakt zijn naar het profiel van je lichaam en een lijn van recyclebare matrassen. 

Ultima collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Ultima collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse bedden en hoofdkussens bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Ultima producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Ultima die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

ultima logo

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.