Heckett Lane

Het verhaal van Heckett Lane

Heckett Lane staat voor meer dan een bedrijf; het vertegenwoordigt onze Heckett Lane-familie die een droom realiseert. De ambachtslieden in onze fabriek, onze inspirerende ontwerpers, onze partners over de hele wereld. We halen het beste in elkaar naar boven, creëren, produceren en verkennen in een gemeenschap van wederzijds respect.

Geboren in Nederland, ontwikkelde Jan Hendrik Hekkert zijn interesse om mensen te inspireren om een sfeer in hun slaapkamer te creëren die past bij hun levensstijl. Bedlinnen speelt een belangrijke rol in dit verhaal. Heckett Lane is vastbesloten om linnen en borduurwerk van wereldklasse te leveren op de Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse markt.

Materialen en stoffen

De afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat ons echt uniek maakt, is ons eigen team van toegewijde ontwerpers. Ze zijn constant op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de wereld rond.

De missie van Heckett Lane

Onze missie is om je te inspireren door alle delen van de wereld naar je slaapkamer te brengen. Met deze inspiratie krijgt je slaapkamer de touch die het de enige unieke plek in je huis maakt waar je kunt ontspannen.

Onze kernwaarden: bij ons draait alles om comfortabel slapen. Daarom maken wij al meer dan 25 jaar met veel oog voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen.

Collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Heckett Lane collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk dekbedovertrek het beste bij u past. In onze showroom kunt u de diverse dekbedovertrekken voelen en zien. De meeste dekbedovertrekken hebben we op voorraad en kunnen direct met u mee naar huis. 

Hebben wij een bepaald dekbedovertrek niet in onze collectie? Dan kunnen wij dit wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Heckett Lane producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Heckett Lane die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

heckett lane logo

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.