Van Os

Van Os Slaapkamers bij Slaapspecialist Jongerius

Van Os Slaapkamers bestaat al sinds 1929 en is toonaangevend in het vervaardigen van hoogwaardige slaapkamer meubels. Niet alleen ontwikkelen zij ledikanten, u kunt ook bij hen terecht voor achterwanden, nachtkasten, commodes en kasten. Alle meubels die Van Os aanbiedt worden gemaakt in hun eigen fabriek.

Unieke stijl

Alledaagse, banale en gewone slaapkamers vindt u niet bij Van Os. Elk model in hun assortiment biedt een unieke stijl. Dit doen zij door zowel gebruik te maken van verschillende materialen als te kiezen voor verschillende designs. De materialen die gebruikt worden voor de meubels zijn massief eikenhout, houtfineer (eiken, noten of beuken) of gelakt MDF. Welk materiaal het beste bij u past hangt af van uw wensen.

Goede nachtrust en mooi design

Doordat Van Os slaapkamers een eigen fabriek heeft kunnen zij flexibiliteit bieden in onderdelen als maatvoering en kleurkeuze. Dit alles gaat in nauw overleg met de klant. Hierbij adviseren wij van Slaapspecialist Jongerius u graag. Vrijwel alle modellen zijn ook beschikbaar als deelbaar ledikant. 

Al deze mogelijkheden binnen het assortiment bewijzen dat men bij Van Os staat voor een goede nachtrust én een mooi design. Om dit te kunnen waarborgen werken zij alleen samen met de professionele meubeldetailhandel.

Van Os collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Van Os collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u de diverse meubels bekijken. De meeste ledikanten van Van Os hebben een levertijd van ongeveer 6 weken. 

Hebben wij een ledikant niet in onze collectie? Dan kunnen wij dit wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Van Os producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Van Os die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

Van Os logo

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.