Avek Matras

Slaapspecialist Jongerius - Avek Matras

Waarom een Avek Matras? Een Avek matras staat bekend om zijn goede ventilatie een hoogwaardige materialen. U heeft ruime keuze bij Avek: het pocketvering matras is namelijk verkrijgbaar in verschillende formaten, veringen en hardheden. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een eigen Avek matras uit te zoeken die volledig naar wens is. Het bedrijf bestaat al Sinds 1927 en is nu een grote spelen in de markt.

Avek matras

Waar op letten bij de aankoop van een matras?

Een bed aanschaffen dat perfect bij u past, is een uitdaging. Zeker als u weet dat een matras van een goede kwaliteit een gemiddelde levensduur heeft van 8 tot 10 jaar. We weten dat uw lichaamsvorm en de bewegingsvrijheid van het product veel invloed heeft of u een goede nachtrust heeft. Daarom zijn er zoveel verschillende pullman matrassen in verschillende maten. Kom gerust langs om te kijken welk matras het beste bij u past.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Over ons

In 2016 opende Berry Jongerius Slaapspecialist Jongerius, waarbij Mariska hem ondersteunde. Inmiddels is er sprake van een team, want ook Timo Freen en Kaylee Jongerius helpen klanten met het verkrijgen van een goede nachtrust. Het team van Slaapspecialist Jongerius heet u van harte welkom in hun beddenzaak voor passend advies.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.