M Line Matras

Slaapspecialist Jongerius - M line Matras

Waarom een M line matras? Bij M Line draait alles om een optimale nachtrust. De producten van Ml Line worden specifiek ontworpen om er voor te zorgen dat uw lichaam de perfecte slaaphouding aanneemt. Dit is ook een van de redenen waarom topsporters en fysiotherapeuten een M Line matras aanbevelen. M Line matrassen staan daarnaast voor Nederlandse topkwaliteit. Door het gebruik van duurzame producten en productiewijzen te combineren geven zij u een garantie die kan oplopen tot 10 jaar.

Avek matras

Waar op letten bij de aankoop van een matras?

Een matras aanschaffen dat perfect bij u past, dat is een uitdaging. Zeker als u weet dat een matras van goede kwaliteit een gemiddelde levensduur heeft van 8 tot 10 jaar. We weten dat uw lichaamsvorm en de bewegingsvrijheid van het product veel invloed heeft of u een goede nachtrust heeft. Daarom zijn er zoveel verschillende M line matrassen in verschillende maten. Kom gerust langs om te kijken welk matras het beste bij u past.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Over ons

In 2016 opende Berry Jongerius Slaapspecialist Jongerius, waarbij Mariska hem ondersteunde. Inmiddels is er sprake van een team, want ook Timo Freen en Kaylee Jongerius helpen klanten met het verkrijgen van een goede nachtrust. Het team van Slaapspecialist Jongerius heet u van harte welkom in hun beddenzaak voor passend advies.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.