Cassenz

Cassenz dekbedden bij Slaapspecialist Jongerius

Als je weet dat je een derde van je leven slapend doorbrengt dan weet je hoe belangrijk goede slaap is. Een goed donzen dekbed beïnvloedt jouw slaap. Kies daarom voor de beste optie met de donzen dekbedden van Cassenz. Deze dekbedden zijn van hoge kwaliteit en zijn gevuld met eersteklas eenden- en ganzendons. Bovendien bevatten ze fijn katoen en zijde om jou de beste slaap te gunnen.

Beter slapen met een donzen dekbed

Met een donzen dekbed slaap je eerder, beter en langer dan met een normaal dekbed. De dekbedden zijn licht en goed gevuld waardoor ze sterk isoleren. Dons isoleert door zijn kleine haartjes stilstaande lucht en dat houdt de warmte extra vast. Zelfs tijdens de koudste nachten.

Hoogwaardig eenden- of ganzendons

De dekbedden van Cassenz zijn gevuld met eenden- of ganzendons. Ganzen hebben iets groter en veerkrachtiger dons dan eenden waardoor een ganzendonsdekbed iets lichter en comfortabeler is. 

Qua afwerking zijn de dekbedden ook luxueus. De gebruikte stof voor de dekbedden past bij het gewicht van de dons in een dekbed. Dit geldt ook voor de tijken, die zeer fijn geweven en uitvoerig bewerkt zijn. Hoe lichter de vulling voor een dekbed, hoe fijner de gebruikte tijk is.

Verschillende warmteklassen

De warmteklasse van een dekbed geeft aan hoe warm deze is. Een 8 cm hoog dekbed gevuld met veren is even warm als een 8 cm hoog dekbed gevuld met dons. De donzen dekbedden van Cassenz bevatten grotere donsjes waardoor er minder dons nodig is om dezelfde warmteklasse te realiseren. Met vullingen van Europees eendendons tot exclusief 100% Mazurisch ganzendons is er meer dan genoeg keuze.

Cassenz neemt dierenwelzijn serieus. Daarom is het dons in de dekbedden RDS-gecertificeerd. Dit is een mede door dierenwelzijnsgroepen ontwikkeld keurmerk voor verantwoorde productie.

Cassenz collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Cassenz collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse dekbedden bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Cassenz producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Cassenz die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

Cassenz logo

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.