Mahoton

Mahoton bij Slaapspecialist Jongerius

Mahoton staat bekend om zijn matrassen, kussens, technisch bedtextiel en bedbodems. Dit familiebedrijf bestaat sinds 1984 en werd opgericht in Lelystad. Mahoton staat voor vernieuwingen die vaak tot stand komen uit de combinatie van maatschappelijke ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen. Technische verbeteringen en slimme oplossingen leiden daardoor automatisch tot verhoging van het slaapcomfort.

Beter slapen met goede producten

Een goed matras of hoofdkussen heeft veel invloed op de kwaliteit van slaap en goede slaap is belangrijk. Wanneer u niet goed slaapt kan dit zorgen voor concentratieproblemen, een vermoeid gevoel en een minder fit gevoel. Bij Mahoton weet je waar je aan toe bent. Degelijk, innovatief en betrouwbaar.

Over Mahoton

De Mahoton lattenbodems kunnen gecombineerd worden met de Mahoton beddenlift en zijn daardoor ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. 

Mahoton collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Mahoton collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse bedden, dekbedden en hoofdkussens bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Mahoton producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Mahoton die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

Mahoton

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.