Vroomshoop

Vroomshoop bij Slaapspecialist Jongerius

Al decennia lang werkt Vroomshoop met 3 kenmerken: betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Door steeds aan deze kenmerken te voldoen leveren zij altijd slaapkamermeubels van hoge kwaliteit. En dat doen ze inmiddels al meer dan 60 jaar. Hierbij houdt Vroomshoop altijd rekening met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van stijl en wensen en eisen vanuit de markt. Eén element verandert echter nooit: de solide kwaliteit van de producten. 

Beter slapen met goede producten

De kwaliteit van uw slaapmeubel is van groot belang voor de kwaliteit van uw slaap. Bij Vroomshoop bieden ze niet alleen kwalitatief goede slaapmeubels, ze zien er ook nog eens chique uit. De meubels passen in vrijwel elk interieur, waardoor u nooit verkeerd kunt kiezen wanneer u voor Vroomshoop kiest.

Over Vroomshoop

De ledikanten van Vroomshoop zijn te combineren met alle matrassen, waardoor u altijd kiest wat het beste bij u past.

Vroomshoop collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Vroomshoop collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse bedden, dekbedden en hoofdkussens bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Vroomshoop producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Vroomshoop die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

Vroomshoop

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.