slaapspeciaalzaak

Welkom bij Slaapspecialist Jongerius, dé slaapspeciaalzaak van Houten en omgeving.

 Slaapspeciaalzaak Jongerius biedt u een ruim en overzichtelijk assortiment slaapcomfort in meerdere prijsklassen.

Onze missie
Een goede nachtrust is de basis voor een goede dag. Het is onze droom dat iedereen uitgerust wakker wordt na een nacht heerlijk slapen. Daarom zijn wij uitgerust in slaapcomfort en toegerust met kennis en ervaring om u goed te kunnen adviseren.

Wij zijn graag uw vertrouwde adres voor een persoonlijk advies, mooie bedden en service waar u blij van wordt. Uw wensen vertalen wij naar passende producten voor een optimale nachtrust.

Merken of Voordeelcollectie
Als slaapspeciaalzaak zijn we niet gebonden aan één merk. In onze beddenzaak vindt u matrassen, boxsprings en ledikanten van merken zoals Mline, Pullman, Sand by Eastborn, Cinderella, Vroomshoop, Dico en Velda. Naast deze bekende merken voeren wij een voordeelcollectie matrassen, matrastoppers en bedbodems. Zo kunnen we iedereen bedienen met mooie producten. Van een geavanceerde merkmatras op bestelling tot een voordeelmatras uit voorraad die direct leverbaar is.  Voor ons bedtextiel, kussens en dekbedden werken wij samen met Silvana, Paradies, Cevilit, Cinderella, Polydaun, AM products, HNL bedlinnen en Essenza. Beddengoed, hoofdkussens en dekbedden zijn altijd ruim op voorraad in onze beddenwinkel.

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

winkel-beneden-L
winkel-beneden-slaapspecialist

Advies
Wij zijn als slaapspeciaalzaak aangesloten bij Matrassenwijzer.nl. Dit keurmerk staat voor deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van matrassen en slaapcomfort. Met ruim 14 jaar ervaring in slaapcomfort kunnen wij vrijwel elke vraag beantwoorden. Wij helpen u kiezen in het enorme aanbod door goed naar uw wensen te luisteren. Kennis van uw wensen en kennis van onze producten komen dan samen in een persoonlijk advies.

Heeft u vragen over uw huidige matras of slaapsysteem? We helpen u graag verder in onze winkel. Maar u kunt ons ook telefonisch om advies vragen, wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op 030 – 634 27 27. Daarnaast komen wij binnen onze regio graag bij u thuis. Handig als u moeilijk ter been bent of wilt dat we even meekijken naar de mogelijkheden in uw slaapkamer.

Service
Wij bezorgen en monteren al onze artikelen zelf. Concreet: Berry Jongerius is uw adviseur én uw monteur, dat is prettig en vertrouwd.
Woont u in Houten, dan heeft u onze voorraadartikelen vaak dezelfde dag nog thuisbezorgd. Ook in de directe omgeving van Houten kunnen wij snel leveren, zoals in Utrecht, Nieuwegein, Doorn, Vianen, Leerdam, Montfoort, IJsselstein, Bunnik, Maarn, Wijk bij Duurstede, Culemborg en Zeist.

Omruilgarantie
Op matrassen werken wij veelal met een omruilgarantie. Het kan natuurlijk zijn dat u ondanks een uitgebreid advies en proefliggen in de showroom nog steeds twijfelt over uw keuze. Dan vertellen wij u graag welke matrassen er binnen onze omruilgarantie vallen. Dat maakt het makkelijker en geeft zekerheid.

Dankzij onze testcollectie hoofdkussens kunt u uw keuze eerst uitproberen. Na een kleine voorselectie in onze winkel kunt u het testmodel een paar nachten thuis uitproberen. Dan weet u zeker of het kussen bij u past en schaft u het juiste hoofdkussen aan. 

Bezoek onze winkel
Onze beddenspeciaalzaak telt twee verdiepingen met 300 m2 aan slaapcomfort. Ons assortiment biedt u volop ruimte om zelf te ervaren wat slaapcomfort kan doen voor uw nachtrust. U vindt onze winkel in het Oude Dorp van Houten op het adres Plein 5. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten vanaf de afrit A27 Houten naar onze beddenzaak. In het Oude Dorp van Houten parkeert u direct achter onze winkel of op het Plein. Beide gratis!

Kunt u onze showroom niet bezoeken tijdens de reguliere openingstijden maar wilt u wel een goed advies over uw nieuwe bed of matras? Wij zijn op afspraak ook in de avonduren open. Maak een afspraak via 030-6342727.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij

– Concurrerende prijzen met de service van de specialist

– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen

– Gratis parkeren direct achter de winkel

– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Alles voor een tevreden klant

Wilt u weten hoe onze klanten dit ervaren?

Bekijk de klantbeoordelingen:

Onze merken

Sidebar
Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.