Beddenwinkel Culemborg

slaapspecialist jongerius winkel

Van een nieuw bed wilt u jaren plezier hebben en koopt u daarom ook niet zomaar. Een nieuw bed koopt u immers op basis van een goed advies van een beddenzaak. Voor een goed advies op het gebied van slaapcomfort bent u bij Slaapspecialist Jongerius aan het juiste adres. Onze beddenwinkel is gevestigd nabij Culemborg en met onze ruim 14 jaar aan ervaring kunnen wij u voorzien van een persoonlijk advies.

  • Groot assortiment aan gerenomeerde merken
  • Gratis parkeren achter de winkel in Houten
  • 20 jaar ervaring in goede nachtrust
  • 300 m2 showroom in onze beddenwinkel
slaapspecialist jongerius winkel

Onze showroom in Houten

Voor alles wat bijdraagt aan uw slaapcomfort, kunt u terecht bij Slaapspecialist Jongerius. In onze mooie beddenwinkel in het Oude Dorp van Houten, nabij Culemborg heten wij u van harte welkom. Dagelijks houden wij, Berry, Mariska en Kaylee Jongerius en Timo Freen ons bezig met iets heel waardevols. Namelijk mensen voorzien van een goede nachtrust. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in ons vakgebied kunnen wij u voorzien van een passend advies en een mooi product. Wij helpen u graag verder in onze beddenzaak in de buurt van Culemborg!

Plein 5 "Oude Dorp"

3991DK Houten 

Wat klanten van ons vinden

De beddenzaak voor gerenommeerde merken

Omdat wij niet merkgebonden zijn, kunnen wij u voorzien van een ruim en gevarieerd assortiment. Wij bieden producten van merken als AvekPullmanM line en Kreamat in diverse prijsklassen. Per merk hebben wij de voorselectie al voor u gedaan, zodat wij u elke de beste producten aanbieden. Of dat u nu op zoek bent naar een nieuwe boxspring of een nieuw dekbed, wij tonen u graag onze ruime collectie in onze 300m2 grote showroom. 

Boxsprings (47)

Matrassen (34)

Toppers (12)

De slaapspecialist van Culemborg

Wij vinden het mooi om u te laten ervaren hoeveel fijner een matras ligt dat past bij uw lichaam. De juiste ondersteuning is niet alleen goed voor uw wervelkolom, maar vermindert ook de druk over uw hele lichaam. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is binnen de collecties van diverse merken en lichten u de belangrijkste verschillen toe. Aangezien het kiezen van een nieuw bed, kussen of matras niet iets is wat u dagelijks doet en het ook nog eens zeer persoonlijk is, begrijpen wij dat het een moeilijke keuze kan zijn. Daarom is betrouwbaar en deskundig advies, waarbij goed wordt geluisterd naar uw wensen, erg belangrijk. In onze reusachtige bedden showroom van 300 m² kunnen we u onze uitgebreide collectie laten zien. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze beddenwinkel dichtbij Utrecht!

slaapspecialsit jongerius team foto
slaapspecialist jongerius contact
5 sterrenspecialist logo

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Wij, Berry, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Dit doen we door u op deskundige wijze te voorzien van persoonlijk advies en een passend product. Bent u op zoek naar een beddenwinkel in omgeving Culemborg? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

  • Vakmanschap en service
  • Bezorging en montage
  • 20 jaar ervaring

Kom in contact met onze winkel

"*" geeft vereiste velden aan

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.