Beddenwinkel Houten

slaapspecialist jongerius winkel

Bij Slaapspecialist Jongerius in Houten en omstreken bent u op de juiste plek voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft. Wij zijn dé beddenzaak waar u een nieuw matras, boxspring, dekbed of kussen kunt vinden. Wij hebben het allemaal. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u graag van persoonlijk advies, zodat u uitgerust wakker wordt.

  • Groot assortiment aan gerenomeerde merken
  • Gratis parkeren achter de winkel in Houten
  • 20 jaar ervaring in goede nachtrust
slaapspecialist jongerius winkel

Onze showroom in Houten

Slaapspecialist Jongerius is de beddenwinkel in Houten waar u moet zijn voor alles wat bijdraagt aan uw slaapcomfort. Ons team voorziet mensen dagelijks van een goede nachtrust. Door onze 14 jaar aan ervaring kunnen wij mensen een goed advies geven in combinatie met de kwalitatieve producten in ons assortiment. Dit resulteert in een noemenswaardige verbetering van de nachtrust. Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak voor een passend advies. Wij helpen u graag verder!

Plein 5 "Oude Dorp"

3991DK Houten 

Wat klanten van ons vinden

De beddenzaak voor gerenommeerde merken

Wij beschikken over een assortiment met een goede prijsopbouw en in elke categorie de beste producten. Dit is omdat wij samenwerken met meerdere toonaangevende merken zoals AvekPullmanM line en Kreamat en dus niet merkgebonden zijn. Doordat wij de voorselectie bij deze merken al hebben gedaan, kunnen wij u de beste producten aanbieden. In onze beddenwinkel hebben wij 300 m2 aan showroom waar wij onze gehele collectie tonen. Of dat u nu op zoek bent naar een nieuwe boxspring, een nieuw matras of een nieuw kussen. Bij Slaapspecialist Jongerius hebben wij het allemaal.

Boxsprings (45)

Matrassen (33)

Toppers (12)

De beddenzaak van Houten

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring of ligt uw matras niet meer zo lekker als toen u hem kocht? In ons ruime assortiment hebben wij alles voor hoogwaardig slaapcomfort. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in slaapcomfort zijn wij de beddenwinkel in Houten en omstreken. Doordat wij beschikken over deze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een hoogwaardig assortiment met toppers, matrassen,  boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussens en dekbedden. Met dit ruime assortiment, bestaande uit producten van diverse merken, hebben wij altijd een product dat bijdraagt aan uw slaapcomfort. 

slaapspecialsit jongerius team foto
slaapspecialist jongerius contact
5 sterrenspecialist logo

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Wij, Berry, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Dit doen we door u op deskundige wijze te voorzien van persoonlijk advies en een passend product. Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Houten? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

  • Vakmanschap en service
  • Bezorging en montage
  • 20 jaar ervaring

Kom in contact met onze winkel

"*" geeft vereiste velden aan

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.