Beddenwinkel in Houten

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenwinkel in Houten

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring of vindt u uw matras niet meer zo lekker liggen als toen u die kocht? In ons ruime assortiment hebben wij alles voor hoogwaardig slaapcomfort. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in slaapcomfort zijn wij de beddenwinkel in Houten en omstreken. Doordat wij beschikken over deze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een hoogwaardig assortiment met toppers, matrassen,  boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussens en dekbedden. Met dit ruime assortiment, bestaande uit producten van diverse merken, hebben wij altijd een product dat bijdraagt aan uw slaapcomfort. 

beddenwinkel in houten jongerius

Assortiment

Wij beschikken over een assortiment met een goede prijsopbouw en in elke categorie de beste producten. Dit is omdat wij samenwerken met meerdere toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda en dus niet merkgebonden zijn. Doordat wij de voorselectie bij deze merken al hebben gedaan, kunnen wij u de beste producten aanbieden. In onze beddenwinkel hebben wij 300 m2 aan showroom waar wij onze gehele collectie tonen. Of dat u nu op zoek bent naar een nieuwe boxspring, een nieuw matras of een nieuw kussen. Bij Slaapspecialist Jongerius hebben wij het allemaal.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Slaapspecialist Jongerius is de beddenwinkel in Houten waar u moet zijn voor alles wat bijdraagt aan uw slaapcomfort. Ons team voorziet mensen dagelijks van een goede nachtrust. Door onze 14 jaar aan ervaring kunnen wij mensen een goed advies geven in combinatie met de kwalitatieve producten in ons assortiment. Dit resulteert in een noemenswaardige verbetering van de nachtrust. Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak voor een passend advies. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.