Beddenwinkel IJsselstein

slaapspecialist jongerius winkel

Bij Slaapspecialist Jongerius in IJsselstein en omstreken bent u op de juiste plek voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe matras, boxspring, dekbed of kussen, u kunt in onze beddenzaak in de buurt van IJsselstein terecht. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u  van persoonlijk advies voorzien, zodat u straks weer uitgerust wakker wordt.

  • Groot assortiment aan gerenomeerde merken
  • Gratis parkeren achter de winkel in Houten
  • 20 jaar ervaring in goede nachtrust
slaapspecialist jongerius winkel

Onze showroom in Houten

Met meer dan 14 jaar ervaring staan Berry en Mariska van slaapspecialist Jongerius nog steeds met plezier in de showroom. Inmiddels hebben zij hun team uitgebreid met Timo en Kaylee. Het team haalt veel voldoening uit het feit dat zij klanten kunnen voorzien in een goede nachtrust. Met veel plezier geven zij dan ook passend slaapadvies in hun beddenwinkel nabij IJsselstein. Hier hebben we 300 m2 aan showroom waar we u niet alleen verschillende bedden, matrassen en beddengoed tonen, maar waar u ook materialen en producten kunt testen.

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Plein 5 "Oude Dorp"

3991DK Houten 

Wat klanten van ons vinden

De beddenzaak voor gerenommeerde merken

Onze beddenwinkel in omgeving IJsselstein beschikt over een showroom van 300m2 met een uitgebreid assortiment. Wij zijn niet merkgebonden waardoor u bij ons terecht kunt voor veel verschillende merken zoals onder andere AvekKreamatPullman en M line. Wij hebben alvast de voorselectie verzorgd zodat u met ons passend slaapadvies de beste keuze kunt maken op gebied van comfort, prijs en kwaliteit.

Boxsprings (47)

Matrassen (34)

Toppers (12)

De beddenzaak van IJsselstein

Wist u dat slapen niet alleen over de hoeveelheid uren per nacht gaat, maar ook over de effectiviteit van uw slaap? U wordt pas echt uitgerust wakker wanneer zowel de kwaliteit als de kwantiteit goed zijn. Daarbij zijn het juiste bed en matras van groot belang. Slaapspecialist Jongerius richt zich al meer dan 14 jaar op hoogwaardig slaapcomfort. Voor een goed advies bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze beddenwinkel is gevestigd nabij IJsselstein. In ons assortiment hebben wij matrassen, toppers, boxsprings, bedbodems, ledikanten, dekbedden, dekbedovertrekken en kussens van diverse toonaangevende merken.

slaapspecialsit jongerius team foto
slaapspecialist jongerius contact
5 sterrenspecialist logo

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Wij, Berry, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Dit doen we door u op deskundige wijze te voorzien van persoonlijk advies en een passend product. Bent u op zoek naar een beddenwinkel in omgeving IJsselstein? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

  • Vakmanschap en service
  • Bezorging en montage
  • 20 jaar ervaring

Kom in contact met onze winkel

"*" geeft vereiste velden aan

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.