Beddenwinkel IJsselstein

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenwinkel van IJsselstein

Wist u dat slapen niet alleen over de hoeveelheid uren per nacht gaat, maar ook over de effectiviteit van uw slaap? U wordt pas echt uitgerust wakker wanneer zowel de kwaliteit als de kwantiteit goed zijn. Daarbij zijn het juiste bed en matras van groot belang. Slaapspecialist Jongerius richt zich al meer dan 14 jaar op hoogwaardig slaapcomfort. Voor een goed advies bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Onze beddenwinkel is gevestigd nabij IJsselstein. In ons assortiment hebben wij matrassen, toppers, boxsprings, bedbodems, ledikanten, dekbedden, dekbedovertrekken en kussens van diverse toonaangevende merken.

Beddenwinkel IJsselstein

Assortiment

Onze beddenwinkel in omgeving IJsselstein beschikt over een showroom van 300m2 met een uitgebreid assortiment. Wij zijn niet merkgebonden waardoor u bij ons terecht kunt voor veel verschillende merken zoals onder andere Avek, Velda, Pullman en M line. Wij hebben alvast de voorselectie verzorgd zodat u met ons passend slaapadvies de beste keuze kunt maken op gebied van comfort, prijs en kwaliteit.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Met meer dan 14 jaar ervaring staan Berry en Mariska van slaapspecialist Jongerius nog steeds met plezier in de showroom. Inmiddels hebben zij hun team uitgebreid met Timo en Kaylee. Het team haalt veel voldoening uit het feit dat zij klanten kunnen voorzien in een goede nachtrust. Met veel plezier geven zij dan ook passend slaapadvies in hun beddenwinkel nabij IJsselstein. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.