Beddenwinkel in Zeist

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenwinkel van Zeist

Is uw matras toe aan vervanging of bent u op zoek naar een geheel nieuw bed? Bij Slaapspecialist Jongerius beschikken we over een ruim assortiment als het gaat om hoogwaardig slaapcomfort. Door onze ruim 14 jaar aan ervaring zijn wij de beddenwinkel van Zeist en omstreken. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van een passend advies aan de hand van ons hoogwaardige assortiment toppers, matrassen,  boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussens en dekbedden. Met een assortiment bestaande uit producten van diverse merken, vindt u bij ons altijd waar u naar zoekt!

beddenwinkel zeist jongerius

Assortiment

In onze 300m2 showroom beschikken wij over een ruim assortiment met een goede prijsopbouw en in elke categorie de beste producten. Doordat wij niet merkgebonden zijn, maar samenwerken met meerdere toonaangevende merken, kunnen wij u de beste producten aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor mensen als Avek, Pullman, M line en Velda. Bent u op zoek naar een nieuw matras of een nieuwe boxspring? In ons ruime assortiment vindt u altijd waar u naar op zoek bent!

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Voor alles wat bijdraagt aan uw slaapcomfort moet u bij Slaapspecialist Jongerius zijn. In onze beddenwinkel in Houten, nabij Zeist voorzien wij mensen dagelijks van een goede nachtrust. Omdat wij al ruim 14 jaar ervaring hebben in ons vakgebied kunnen wij u van een passend advies voorzien in combinatie met de kwalitatieve producten in ons assortiment. Deze combinatie zorgt voor een noemenswaardige verbetering van uw nachtrust. Wij heten u van harte welkom in onze beddenwinkel voor een passend advies. Waar kunnen wij u bij helpen?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.