Beddenwinkel Zeist

slaapspecialist jongerius winkel

Bij Slaapspecialist Jongerius, de beddenwinkel in Zeist en omstreken bent u op de juiste plek voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe matras, boxspring, dekbed of kussen, wij hebben het allemaal. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van persoonlijk advies, zodat u uitgerust wakker wordt.

  • Groot assortiment aan gerenomeerde merken
  • Gratis parkeren achter de winkel in Houten
  • 20 jaar ervaring in goede nachtrust
slaapspecialist jongerius winkel

Onze showroom in Houten

Voor alles wat bijdraagt aan uw slaapcomfort moet u bij Slaapspecialist Jongerius zijn. In onze beddenwinkel in Houten, nabij Zeist voorzien wij mensen dagelijks van een goede nachtrust. Omdat wij al ruim 14 jaar ervaring hebben in ons vakgebied kunnen wij u van een passend advies voorzien in combinatie met de kwalitatieve producten in ons assortiment. Deze combinatie zorgt voor een noemenswaardige verbetering van uw nachtrust. Wij heten u van harte welkom in onze beddenwinkel voor een passend advies. Waar kunnen wij u bij helpen?

Plein 5 "Oude Dorp"

3991DK Houten 

Wat klanten van ons vinden

De beddenzaak voor gerenommeerde merken

In onze 300m2 showroom beschikken wij over een ruim assortiment met een goede prijsopbouw en in elke categorie de beste producten. Doordat wij niet merkgebonden zijn, maar samenwerken met meerdere toonaangevende merken, kunnen wij u de beste producten aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor mensen als AvekPullmanM line en Kreamat. Bent u op zoek naar een nieuw matras of een nieuwe boxspring? In ons ruime assortiment vindt u altijd waar u naar op zoek bent!

Boxsprings (48)

Matrassen (36)

Toppers (12)

De beddenzaak van Zeist

Is uw matras toe aan vervanging of bent u op zoek naar een geheel nieuw bed? Bij Slaapspecialist Jongerius beschikken we over een ruim assortiment als het gaat om hoogwaardig slaapcomfort. Door onze ruim 14 jaar aan ervaring zijn wij de beddenwinkel van Zeist en omstreken. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van een passend advies aan de hand van ons hoogwaardige assortiment toppers, matrassen,  boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussens en dekbedden. Met een assortiment bestaande uit producten van diverse merken, vindt u bij ons altijd waar u naar zoekt!

slaapspecialsit jongerius team foto
slaapspecialist jongerius contact
5 sterrenspecialist logo

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Wij, Berry, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Dit doen we door u op deskundige wijze te voorzien van persoonlijk advies en een passend product. Bent u op zoek naar een beddenwinkel in omgeving Zeist? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

  • Vakmanschap en service
  • Bezorging en montage
  • 20 jaar ervaring

Kom in contact met onze winkel

"*" geeft vereiste velden aan

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.