Beddenzaak Bilthoven

slaapspecialist jongerius winkel

Bij Slaapspecialist Jongerius in Bilthoven en omstreken bent u op de juiste plek voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe matras, boxspring, dekbed of kussen, wij hebben het allemaal. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u graag van persoonlijk advies, zodat u uitgerust wakker wordt.

  • Groot assortiment aan gerenomeerde merken
  • Gratis parkeren achter de winkel in Houten
  • 20 jaar ervaring in goede nachtrust
slaapspecialist jongerius winkel

Onze showroom in Houten

Voor alles omtrent slaapcomfort bent u bij Slaapspecialist Jongerius aan het juiste adres. Ons team voorziet u hier graag van een persoonlijk advies. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in ons vakgebied, zijn wij specialist op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort. In onze beddenzaak in het Oude Dorp van Houten, nabij Bilthoven heten wij u dan ook van harte welkom. Wij helpen u graag verder!

Plein 5 "Oude Dorp"

3991DK Houten 

Wat klanten van ons vinden

De beddenzaak voor gerenommeerde merken

Wij beschikken in onze beddenzaak over een 300m2 grote showroom waarin u ons gehele assortiment kunt bekijken. Doordat wij niet merkgebonden zijn, hebben wij een assortiment bestaande uit meerdere toonaangevende merken zoals AvekKreamatPullman en M line. In ons assortiment hebben wij een goede prijsopbouw met in elke categorie de beste producten. Omdat wij de voorselectie al voor u hebben gedaan, kunnen wij u voorzien van het juiste slaapcomfort.

Boxsprings (48)

Matrassen (36)

Toppers (12)

De beddenwinkel van Bilthoven

Bij Slaapspecialist Jongerius kunt u terecht voor een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en dekbedovertrekken. Dankzij 14 jaar aan ervaring zijn wij dé beddenzaak in Bilthoven en omgeving. Graag heten wij u van harte welkom in onze slaapspeciaalzaak voor een persoonlijk advies en een passend product.

slaapspecialsit jongerius team foto
slaapspecialist jongerius contact
5 sterrenspecialist logo

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Wij, Berry, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Dit doen we door u op deskundige wijze te voorzien van persoonlijk advies en een passend product. Bent u op zoek naar een beddenwinkel in omgeving Bilthoven? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

  • Vakmanschap en service
  • Bezorging en montage
  • 20 jaar ervaring

Kom in contact met onze winkel

"*" geeft vereiste velden aan

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.