Beddenzaak Culemborg

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenzaak van Culemborg

Of dat u nu op zoek bent naar een nieuwe boxspring, een nieuw matras of een nieuw dekbedovertrek. Bij Slaapspecialist Jongerius beschikken wij over een ruim assortiment met alles wat u nodig heeft om uitgerust wakker te worden. Met onze 14 jaar aan ervaring zijn wij dé beddenzaak in Culemborg en omgeving. Wij heten u van harte welkom in onze slaapspeciaalzaak voor een persoonlijk advies en een passend product.

beddenzaak culemborg jongerius

Assortiment

Wij beschikken in onze beddenzaak over een 300m2 grote showroom waarin u ons gehele assortiment kunt bekijken. Doordat wij niet merkgebonden zijn, hebben wij een assortiment bestaande uit meerdere toonaangevende merken zoals Avek, Velda, Pullman en M line. In ons assortiment hebben wij een goede prijsopbouw met in elke categorie de beste producten. Omdat wij de voorselectie al voor u hebben gedaan, kunnen wij u voorzien van het juiste slaapcomfort.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Voor alles omtrent slaapcomfort bent u bij Slaapspecialist Jongerius aan het juiste adres. Wij, Berry, Mariska, Timo en Kaylee, voorzien u hier graag van een persoonlijk advies. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in ons vakgebied, zijn wij specialist op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort. In onze beddenzaak in het Oude Dorp van Houten, nabij Culemborg heten wij u dan ook van harte welkom. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.