Beddenzaak Doorn

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenzaak van Doorn

Wist u dat goede slaap niet alleen afhangt van hoe lang u slaapt maar ook van hoe goed u slaapt? Een goede slaap zorgt ervoor dat u zich beter kunt concentreren en fitter bent. Een goed bed is dan ook erg belangrijk voor een goede slaap.

Bij Slaapspecialist Jongerius kunt u terecht voor een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en dekbedovertrekken. Dankzij 14 jaar aan ervaring zijn wij dé beddenzaak in Doorn en omgeving. Graag heten wij u van harte welkom in onze slaapspeciaalzaak voor een persoonlijk advies en een passend product.

beddenzaak Bilthoven

Assortiment

Wij beschikken in onze beddenzaak over een 300m2 grote showroom waarin u ons gehele assortiment kunt bekijken. Doordat wij niet merkgebonden zijn, hebben wij een assortiment bestaande uit meerdere toonaangevende merken zoals Avek, Velda, Pullman en M line.

In ons assortiment hebben wij een goede prijsopbouw met in elke categorie de beste producten. Omdat wij de voorselectie al voor u hebben gedaan, kunnen wij u voorzien van het juiste slaapcomfort.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Voor alles omtrent slaapcomfort bent u bij Slaapspecialist Jongerius aan het juiste adres. Wij, Berry, Mariska en Kaylee Jongerius en Timo Freen, voorzien u hier graag van een persoonlijk advies. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in ons vakgebied, zijn wij specialist op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort. In onze beddenzaak in het Oude Dorp van Houten, nabij Doorn heten wij u dan ook van harte welkom. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.