Beddenzaak in Houten

Slaapspecialist Jongerius - De beddenzaak in Houten

Is uw matras aan vernieuwing toe of vindt u het tijd voor een nieuwe boxspring? Bij Slaapspecialist Jongerius kunt u terecht voor alles wat betreft hoogwaardig slaapcomfort. Slaapspecialist Jongerius is met ruim 14 jaar aan ervaring dé beddenzaak in Houten. Met deze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van matrassen, boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussen, dekbedden en toppers die voldoen aan uw wensen. 

beddenzaak in houten jongerius

Assortiment

Onze beddenzaak beschikt over een 300 m2 aan showroom waarin wij u onze gehele collectie kunnen laten zien.  In ons assortiment hebben wij een goede prijsopbouw met in elke categorie de beste producten. Bent u opzoek naar een nieuwe lattenbodem, een nieuw matras of zelfs een geheel nieuwe boxspring? Wij bieden een ruim assortiment aan producten die zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Omdat wij samenwerken met meerdere toonaangevende merken, zijn wij niet merkgebonden. Zo werken wij met merken als Avek, Pullman, M line en Velda. Bij deze merken hebben wij voor u de voorselectie al gedaan, zodat wij u de beste producten kunnen aanbieden. 

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Slaapspecialist Jongerius is de beddenzaak van Houten en omstreken. Ons team werkt dagelijks met plezier in onze winkel. Dit is omdat wij mensen dagelijks voorzien van iets heel waardevols, namelijk een goede nachtrust. Het is fijn op om deze manier bij te dragen aan de slaapkwaliteit van mensen. Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak voor een passend advies. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.