Beddenzaak IJsselstein

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenzaak van IJsselstein

Goede slaap betekent niet alleen uitgerust wakker worden, maar ook dat u zich fitter voelt en productiever bent. Het juiste bed en matras is van groot belang voor goede slaap. Bij Slaapspecialist Jongerius kunt u al meer dan 14 jaar terecht voor alles wat betreft hoogwaardig slaapcomfort. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort zijn wij dé beddenzaak van IJsselstein en omgeving. Heeft u moeite met het vinden van het juiste matras of bed? Wij voorzien u graag van een goede nachtrust door middel van een passend advies en een mooi product.

beddenzaak-ijsselstein

Assortiment

Onze beddenzaak in omgeving IJsselstein beschikt over een showroom van 300m2 met een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor vele toonaangevende merken slaapcomfort. Met onder andere merken als Avek, Velda, Pullman en M line in ons assortiment hebben wij in elke prijscategorie de beste producten voor u. Wij zorgen alvast voor de voorselectie op het gebied van comfort, prijs en kwaliteit zodat we u snel en makkelijk kunnen voorzien van een passend advies.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

In 2016 opende Berry Jongerius Slaapspecialist Jongerius, waarbij Mariska hem ondersteunde. Inmiddels is er sprake van een team, want ook Timo Freen en Kaylee Jongerius helpen klanten met het verkrijgen van een goede nachtrust. Het team van Slaapspecialist Jongerius heet u van harte welkom in hun beddenzaak nabij IJsselstein voor passend advies.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.