Beddenzaak Nieuwegein

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenzaak van Nieuwegein

Merkt u dat u zich niet fit voelt na het opstaan en dat u gedurende de dag niet zo productief bent? Wist u dat dit mogelijk aan uw bed kan liggen? Het juiste bed en matras is belangrijk voor goede slaap en om uitgerust wakker te worden.

Voor hoogwaardig slaapcomfort bent u bij Slaapspecialist Jongerius aan het juiste adres! U kunt al meer dan 14 jaar terecht in onze beddenzaak in omgeving Nieuwegein voor alles wat betreft hoogwaardig slaapcomfort. Heeft u moeite met het vinden van het juiste matras of bed? Wij voorzien u graag van een goede nachtrust door middel van een passend advies en een mooi product.

beddenzaak Nieuwegein

Assortiment

Slaapspecialist Jongerius heeft een showroom van 300m2 met een uitgebreid assortiment. U kunt dus wel zeggen dat wij dé beddenzaak in omgeving Nieuwegein zijn. Wij zijn niet merkgebonden en leveren verschillende toonaangevende merken slaapcomfort. Zo vindt u bij ons onder andere merken als Avek, Velda, Pullman en M line. In ons assortiment vindt u producten in elke prijscategorie. Wij hebben alvast de voorselectie verzorgd zodat u snel en makkelijk kan kiezen voor het beste comfort, de beste prijs en de beste kwaliteit. En natuurlijk ondersteunen wij u in deze keuze met passend advies.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Wij zijn Berry en Mariska Jongerius. Samen met ons team houden wij ons al meer dan 14 jaar houden bezig met hoogwaardig slaapcomfort. Wij werken nog elke dag met veel plezier in onze beddenzaak in de buurt van Nieuwegein. Wij kunnen mensen van iets heel waardevols voorzien: een goede nachtrust. We heten u ook graag welkom in onze showroom in het Oude Dorp van Houten.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.