Beddenzaak Vianen

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenzaak van Vianen

Bent u op zoek naar een geheel nieuwe boxspring of alleen naar een nieuw matras? Bij Slaapspecialist Jongerius kunt u terecht voor alles wat betreft hoogwaardig slaapcomfort. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring op het gebied van slaapcomfort, zijn wij dé beddenzaak van Vianen en omgeving. In onze slaapspeciaalzaak voorzien wij u graag van een goede nachtrust door middel van een passend advies en een mooi product.

beddenzaak vianen

Assortiment

Onze beddenzaak beschikt over een 300m2 grote showroom waarin u ons assortiment kunt bekijken. U kunt bij ons terecht voor vele toonaangevende merken slaapcomfort. Wij zijn niet merkgebonden, maar hebben producten van diverse merken zoals Avek, Velda, Pullman en M line. In ons aanbod hebben wij een goede prijsopbouw met in elke categorie de beste producten. Wij hebben de voorselectie op het gebied van comfort, prijs en kwaliteit al gedaan zodat wij u kunnen voorzien van een passend advies.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

 Wij, team Slaapspecialist Jongerius, hebben inmiddels ruim 14 jaar aan ervaring op het gebied van slaapcomfort. Dagelijks werken wij met veel plezier in onze winkel, omdat wij mensen van iets heel waardevols kunnen voorzien: een goede nachtrust. In onze beddenzaak nabij Vianen heten wij u dan ook van harte welkom voor een passend advies. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.