Beddenzaak Woerden

slaapspecialist jongerius winkel

Bij Slaapspecialist Jongerius, de beddenwinkel in Woerden en omstreken, bent u op de juiste plek voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe matras, boxspring, dekbed of kussen, wij hebben het allemaal. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van persoonlijk advies, zodat u uitgerust wakker wordt.

  • Groot assortiment aan gerenomeerde merken
  • Gratis parkeren achter de winkel in Houten
  • 20 jaar ervaring in goede nachtrust
slaapspecialist jongerius winkel

Onze showroom in Houten

In het Oude dorp van Houten, nabij Woerden, zijn wij gevestigd met onze beddenzaak. Dagelijks houden wij, Berry en Mariska Jongerius, ons hier bezig met iets waardevols. Wij mogen mensen namelijk voorzien van een goede nachtrust. Met onze 14 jaar aan ervaring op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort, voorzien wij u graag van een passends advies in combinatie met de kwalitatieve producten in ons assortiment. We hopen u te mogen verwelkomen in onze beddenspeciaalzaak!

Plein 5 "Oude Dorp"

3991DK Houten 

Wat klanten van ons vinden

De beddenwinkel voor gerenommeerde merken

Ons assortiment beschikt over een ruimte keuze aan matrassen, toppers, boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussens en dekbedden. In iedere productcategorie bieden wij u een goede prijsopbouw én de beste producten. Wij zijn niet merkgebonden maar werken met diverse hoogwaardige merken zoals AvekPullmanM line en Kreamat en kunnen u daardoor voorzien van een persoonlijk advies. De voorselectie op basis van comfort, prijs en kwaliteit hebben wij al voor u gemaakt. In onze 300m2 grote showroom tonen wij u graag onze ruime collectie.

Boxsprings (47)

Matrassen (34)

Toppers (12)

De slaapspecialist van Woerden

Bent u op zoek naar hoogwaardig slaapcomfort aan de hand van een persoonlijk advies? Bij Slaapspecialist Jongerius beschikken wij over een ruime beddenzaak vlakbij Woerden. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in dit vakgebied voorzien wij u van een passend advies waardoor u weer uitgerust wakker wordt. Wij heten u van harte welkom in onze winkel in het Oude Dorp van Houten!

slaapspecialsit jongerius team foto
slaapspecialist jongerius contact
5 sterrenspecialist logo

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Wij, Berry, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Dit doen we door u op deskundige wijze te voorzien van persoonlijk advies en een passend product. Bent u op zoek naar een beddenwinkel in omgeving Woerden? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

  • Vakmanschap en service
  • Bezorging en montage
  • 20 jaar ervaring

Kom in contact met onze winkel

"*" geeft vereiste velden aan

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.