Beddenzaak Woerden

Slaapspecialist Jongerius - Dé beddenzaak van Woerden

Bent u op zoek naar hoogwaardig slaapcomfort aan de hand van een persoonlijk advies? Bij Slaapspecialist Jongerius beschikken wij over een ruime beddenzaak vlakbij Woerden. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring in dit vakgebied voorzien wij u van een passend advies waardoor u weer uitgerust wakker wordt. Wij heten u van harte welkom in onze winkel in het Oude Dorp van Houten!

jongerius beddenzaak woerden

Assortiment

Ons assortiment beschikt over een ruimte keuze aan matrassen, toppers, boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussens en dekbedden. In iedere productcategorie bieden wij u een goede prijsopbouw én de beste producten. Wij zijn niet merkgebonden maar werken met diverse hoogwaardige merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda en kunnen u daardoor voorzien van een persoonlijk advies. De voorselectie op basis van comfort, prijs en kwaliteit hebben wij al voor u gemaakt. In onze 300m2 grote showroom tonen wij u graag onze ruime collectie.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

In het Oude dorp van Houten, nabij Woerden zijn wij gevestigd met onze beddenzaak. Dagelijks houden wij, Berry en Mariska Jongerius, ons hier bezig met iets waardevols. Wij mogen mensen namelijk voorzien van een goede nachtrust. Met onze 14 jaar aan ervaring op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort, voorzien wij u graag van een passends advies in combinatie met de kwalitatieve producten in ons assortiment. We hopen u te mogen verwelkomen in onze beddenspeciaalzaak!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.