Matras 140x200

Matras 140x200

De voordelen van een twijfelaar Matras 140x200

Een matras van formaat 140x200 wordt ook we leen twijfelaar genoemd. Een twijfelaar is perfect voor als je alleen in bed ligt of ervan houdt om dicht tegen je partner aan te kunnen liggen. Daarnaast bestaat het matras voor een twijfelaar uit één geheel, waardoor je geen naad in het midden hebt. Fijn, want zo ligt en slaapt u veel fijner.

Een matras voor een goede nachtrust

Bent u op zoek naar een matras voor een goede nachtrust? Dan bent u bij slaapspecialist Jongerius aan het goede adres. Een matras dat goed aansluit op uw lichaam, lengte, gewicht en slaaphouding is essentieel voor een goede nachtrust. Een goede slaap zorgt ervoor dat u energieker bent en zich beter kunt concentreren. Een goed matras is dus erg belangrijk voor een goede slaap.

Matras 140x200

Waar op letten bij de aankoop van een matras?

Een matras aanschaffen dat perfect bij u past, is een uitdaging. Zeker als u weet dat een matras van een goede kwaliteit een gemiddelde levensduur heeft van 8 tot 10 jaar. We weten dat uw lichaamsvorm en de bewegingsvrijheid van het product veel invloed heeft of u een goede nachtrust heeft. Daarom zijn er zoveel verschillende pullman matrassen in verschillende maten. Kom gerust langs om te kijken welk matras het beste bij u past.

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Bezoek onze showroom in Houten

Graag heten we u welkom in onze ruime showroom in het oude dorp van Houten. Dagelijks houden wij ons hier bezig met de slaapkwaliteit van mensen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij ons met recht slaapspecialist in Houten en omgeving kunnen noemen. Het is mooi om door middel van een passend advies en een mooi product, mensen van een goede nachtrust te voorzien. Wij zien u graag in onze winkel!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.