De voordelen van een twijfelaar matras 140x200

Een matras van formaat 140x200 wordt ook wel een twijfelaar genoemd. Een twijfelaar is perfect voor als je alleen in bed ligt of ervan houdt om dicht tegen je partner aan te kunnen liggen. Daarnaast bestaat het matras voor een twijfelaar uit één gedeelte waardoor je geen naad in het midden hebt. Fijn, want zo kun je heerlijk tegen elkaar aan kruipen wanneer je samen in bed ligt.

Een matras voor een goede nachtrust

Bent u op zoek naar een matras voor een goede nachtrust? Dan bent u bij slaapspecialist Jongerius aan het goede adres. Een matras dat goed aansluit op uw lichaam, lengte, gewicht en slaaphouding is essentieel voor een goede nachtrust. Een goede slaap zorgt ervoor dat u energieker bent en zich beter kunt concentreren. Een goed matras is dus erg belangrijk voor een goede slaap.

Slaapspecialist Zeist

Assortiment

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan slaapcomfort. Van boxsprings tot ledikanten en kussens tot dekbedden. Wij bieden u de beste kwaliteit producten. Omdat wij niet merkgebonden zijn, hebben wij een goede prijsopbouw en in elke categorie de beste producten. U kunt bij ons terecht voor diverse toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda. Onze beddenwinkel beschikt over een showroom van 300 m2 waarin u onze gehele collectie overzichtelijk kunt bekijken.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Graag heten we u welkom in onze ruime showroom in het oude dorp van Houten. Dagelijks houden wij ons hier bezig met de slaapkwaliteit van mensen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij ons met recht slaapspecialist in Houten en omgeving kunnen noemen. Het is mooi om door middel van een passend advies en een mooi product, mensen van een goede nachtrust te voorzien. Wij zien u graag in onze winkel!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

  beddenzaak

  Bezoek onze showroom

  Plein 5 “Oude Dorp”
  3991DK Houten
  030 – 634 27 27

  Gratis parkeren direct achter de winkel!