AM Products

AM Products bij Slaapspecialist Jongerius

Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat jouw nachtrust beter is en dat je zonder klachten wakker wordt. Op die manier kun je de dag vol goede moed beginnen. De hoofdkussens van AM Products worden gemaakt van natuurlatex, traagschuim of dons. 

Beter slapen met een goed hoofdkussen

Het kiezen van een hoofdkussen kan erg lastig zijn. Er zijn heel veel verschillende soorten hoofdkussens en welke het beste bij u past hangt af van uw situatie. De meest voorkomende types hoofdkussens zijn dons- en veren, kapok, polyester, traagschuim, wol en latex.

Waarom een hoofdkussen?

De wervelkolom dient zo recht mogelijk te liggen in bed. Zowel in zijligging als bij rugligging. Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat uw wervelkolom zo recht mogelijk blijft. De dikte van een hoofdkussen hangt ook af van de voorkeurspositie. Zo kunt u als rugslaper beter een dunner kussen nemen dan een zijslaper. Voor buikslapers dient het kussen nóg dunner te zijn.

AM Products collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse AM Products collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse dekbedden bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de AM Products producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van AM Products die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

am products

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.