Timzo

Timzo bij Slaapspecialist Jongerius

Timzo fabriceert verschillende producten in de woningbranche, waaronder dekbedden en hoofdkussens. Dankzij jarenlange ervaring  in het vak staat Timzo garant voor een kwalitatief hoogwaardig product. De dekbedden en hoofdkussens van Timzo zijn verkrijgbaar bij Slaapspecialist Jongerius. Neem snel een kijkje in onze winkel en probeer de verschillende producten van Timzo uit.

Beter slapen met een goed hoofdkussen

Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat u beter slaapt en goede slaap is belangrijk. Wanneer u niet goed slaapt kan dit zorgen voor concentratieproblemen, natuurlijk een vermoeid gevoel en een minder fit gevoel. Een goed hoofdkussen is dan ook belangrijk. De meest voorkomende types hoofdkussens zijn dons- en veren, kapok, polyester, traagschuim, wol en latex.

Over Timzo

Dit familiebedrijf bestaat sinds 1986 en heeft service, leverbetrouwbaarheid en continuïteit van kwaliteit als kernwaarden. In twee fabriekshallen in Wehl, Nederland, produceren zij alles naar de specifieke wens van de klant. Doordat zij de fabricage in huis doen zijn ze zeer flexibel en kunnen ze aan vrijwel elke vraag voldoen. 

Timzo collectie bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Timzo collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren welk product het beste bij u past. In onze showroom kunt u diverse dekbedden bekijken en uitproberen. Hebben wij een product niet op voorraad? Dan kunnen we deze wel voor u bestellen.

Kom naar onze winkel

Wilt u de Timzo producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Op onze website vindt u een overzicht van de producten van Timzo die wij in ons assortiment hebben.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen andere mensen over de Slaapspecialist

Timzo bedding

Vraag voor ons?

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.