Velda

Familiebedrijf Velda (sinds 1954) helaas failliet

Één van onze trouwe en fijne leveranciers heeft in juli 2023 helaas zelf faillissement moeten aanvragen. De familie Veldeman en al hun medewerkers van Veldeman Bedding wensen wij veel sterkte toe en ook willen we ze bedanken voor de vele mooie producten en tevens fijne samenwerking in de afgelopen jaren.

Alternatieve merken

Bij Slaapspecialist Jongerius hebben we alternatieve merken die ook passen binnen de prijs/kwaliteit verhouding van Velda. Enkele voorbeelden zijn:

Vraag om advies voor een gelijkwaardig product

Bij Slaapspecialist Jongerius waren verschillende producten van Velda verkrijgbaar zoals de diverse Velda boxsprings, toppers en matrassen. Bent u op zoek naar een goed vervangend product? Neem dan zeker contact met ons op via 030-634 27 27 of mail naar info@slaapspecialistjongerius.nl. Onze slaapspecialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen u adviseren in gelijkwaardige producten zoals boxsprings, ledikanten, matrassen en/of toppers van andere leveranciers.

Velda bij Slaapspecialist Jongerius

Door onze jarenlange ervaring met de diverse Velda collecties weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen adviseren in welk Velda product het beste bij u past. In onze showroom kunt u Velda matrassen, toppers en boxsprings testen en met elkaar vergelijken. De meeste matrassen en toppers kunnen wij al met circa 3 weken uitleveren. Bezorgen doen wij zelf en is gratis binnen onze regio. Boxsprings hebben een iets langere levertijd. Wilt u de Velda producten komen bekijken? Dat kan! Maak een persoonlijke afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. Kijk hieronder voor een uitgebreid Velda product overzicht.

Velda boxsprings in ons assortiment

Velda matrassen in ons assortiment

Goedemorgen, elke morgen

De nieuwste slogan van Velda zegt het eigenlijk al, voor een ultieme slaapbeleving bent u bij Velda aan het juiste adres. Al ruim 60 jaar is het Belgische merk bezig met het ontwikkelen van de beste matrassen, boxsprings en slaapsystemen. Hiervoor gebruikt Velda de meest geavanceerde technieken op het gebied van slaapcomfort.

Het verhaal van de Veldeman Groep begon in 1954 toen een touw- en koordhandelaar en een winkelbediende van een meubelzaak elkaar ontmoette en de twee besloten om de krachten te bundelen. Met het koord bonden ze de stalen veren van de meubelmaker in de zittingen van gestoffeerde fauteuils, om er een matraskern van te maken. Dit werd zorgvuldig afgewerkt met een comfortabele toplaag, een onderstel en een sierrand. Zo ontstond de eerste Velda matras. Valère Veldeman, een touw- en koordhandelaar, werd nu handelaar in matrassen. Achter de winkel werd de eerste – bescheiden – productiewerkplaats ingericht. Valère Veldeman ontwikkelde het familiebedrijf in Opglabeek/Oudsbergen verder tot één van de toonaangevende producenten van slaapcomfort in Europa.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Dit zeggen klanten over ons:

Vraag over Velda?

Heeft u een vraag of opmerking over ons Velda assortiment? We helpen u graag verder, stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

slaapspecialsit jongerius team foto

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.