Pullman matras

Waarom een Pullman matras?

Tijdens het slapen ontspant uw lichaam en geest om te herstellen van een dag gevuld met fysieke inspanning en mentale druk. U heeft dan een matras nodig waar u weer helemaal tot rust kunt komen en voor een goede nachtrust. Pullman matrassen zijn een van de beste als het gaat om kwaliteit. Al meer dan 80 jaar maken zij matrassen met de hand, waardoor zij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Advies over Pullman matrassen

Een nieuw matras is een belangrijke aankoop en dat begrijpen wij goed. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend advies te krijgen van onze deskundige. Neem telefonisch contact met ons op of stel uw vragen het formulier rechts van de pagina in. We staan u graag te woord.

Pullman matrassen bij Slaapspecialist Jongerius

Waar op letten bij de aankoop van een matras?

Een matras aanschaffen dat perfect bij u past, is een uitdaging. Zeker als u weet dat een matras van een goede kwaliteit een gemiddelde levensduur heeft van 8 tot 10 jaar. We weten dat uw lichaamsvorm en de bewegingsvrijheid van het product veel invloed heeft of u een goede nachtrust heeft. Daarom zijn er zoveel verschillende pullman matrassen in verschillende maten. Kom gerust langs om te kijken welk matras het beste bij u past.

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Bezoek de showroom in Houten

In 2016 opende Berry Jongerius Slaapspecialist Jongerius, waarbij Mariska hem ondersteunde. Inmiddels is er sprake van een team, want ook Timo Freen en Kaylee Jongerius helpen klanten met het verkrijgen van een goede nachtrust. Het team van Slaapspecialist Jongerius heet u van harte welkom in hun beddenzaak nabij IJsselstein voor passend advies.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek de showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Een extra lekker matras?

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.