Pullman Silverline

Waarom een Pullman Silverline matras?

Slapen zorgt voor ontspanning van lichaam en geest zodat u bij kunt komen van een goed gevulde dag. Of deze nou gevuld is met fysieke of mentale inspanning, rust is in beide gevallen erg belangrijk. Een goed matras zorgt ervoor dat u weer helemaal tot rust kunt komen en dat u een goede nachtrust heeft. Het Pullman Silverline matras is een van de beste van zijn soort. Pullman maakt al meer dan 80 jaar matrassen met de hand, waardoor zij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Advies over Pullman matrassen

Een nieuw matras is een belangrijke aankoop en dat begrijpen wij goed. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend advies te krijgen van onze deskundige adviseurs. Neem telefonisch contact met ons op of stel uw vragen via het formulier rechts op de pagina. We staan u graag te woord.

Pullman matrassen bij Slaapspecialist Jongerius

Waar op letten bij de aankoop van een matras?

Een matras aanschaffen dat perfect bij u past, is een uitdaging. Zeker als u weet dat een matras van een goede kwaliteit een gemiddelde levensduur heeft van 8 tot 10 jaar. Welke lichaamsvorm en hoeveel bewegingsvrijheid u heeft, heeft veel invloed op de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom zijn er zoveel verschillende pullman matrassen in verschillende maten. Kom gerust langs om te kijken welk matras het beste bij u past.

 

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Bezoek de showroom in Houten

In 2016 opende Berry Jongerius Slaapspecialist Jongerius, waarbij Mariska hem ondersteunde. Inmiddels is er sprake van een team, want ook Timo Freen en Kaylee Jongerius helpen klanten met het verkrijgen van een goede nachtrust. Het team van Slaapspecialist Jongerius heet u van harte welkom in hun beddenzaak in Houten voor passend advies.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek de showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Een extra lekker matras?

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.