Pullman topper

Waarom een Pullman Topper?

Waarom een pullman topper? Een topper, topmatras of topdekmatras gaan over de bovenste laag van uw boxspringbed. Een topper van Pullman versterkt het ligcomfort van het onderliggende matras. Zo voegt u extra soepelheid aan het ligcomfort toe. Daarnaast biedt de topper een ideale oplossing om een naad tussen twee aparte matrassen weg te werken. Heeft u interesse in een topper Pullman? Neem gerust contact op of kom langs bij onze showroom.

Pullman Toppers bij Slaapspecialist Jongerius

Waar op letten bij de aankoop van een topper?

Een topper voor op uw matras kan soms een lastige keuzen zijn. Er zijn er zoveel en er zijn zo veel aanbieders. Een topper is bedoeld om uw slaap comfort te verbeteren en de levensduur van uw matras te verlengen. U kunt uw matras soms wel voor 4 jaar langer gebruiken. Let dus goed op of de topper die u kiest een topper is waar u lekker op kunt uitrusten. We raden u aan om een topper te proberen en even testen wat voor u het beste is. Kom gerust bij ons langs en dan zullen we u helpen met het maken van de juiste keuzen voor u.

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Bezoek de showroom in Houten

In 2016 opende Berry Jongerius Slaapspecialist Jongerius, waarbij Mariska hem ondersteunde. Inmiddels is er sprake van een team, want ook Timo Freen en Kaylee Jongerius helpen klanten met het verkrijgen van een goede nachtrust. Het team van Slaapspecialist Jongerius heet u van harte welkom in hun beddenzaak nabij IJsselstein voor passend advies.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.