Slaapspecialist Culemborg

Slaapspecialist Culemborg

Bent u op zoek naar dé specialist op het gebied van slaapcomfort in omgeving Culemborg? Dan bent u bij Slaapspecialist Jongerius aan het juiste adres. Ons team heeft meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort en voorziet u dan ook graag van een passend advies zodat u straks ook uitgerust wakker wordt.

Slaapspecialist Culemborg

Assortiment

Bij Slaapspecialist Jongerius kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft op het gebied van slaapcomfort. Van boxspring tot ledikant of het vinden van een nieuw kussen; wij bieden u de beste kwaliteit producten. Wij zijn niet merkgebonden, waardoor we een goede prijsopbouw en in elke categorie de beste producten kunnen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor diverse toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda. Wij nodigen u graag uit in onze showroom van 300m2 waarin u onze gehele collectie kunt bekijken en uitproberen.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Onze winkel bevindt zich in het oude dorp van Houten. Dagelijks houdt ons team zich hier bezig met het verbeteren van slaapkwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring mogen we ons met recht dé slaapspecialist in omgeving Culemborg noemen. Wij genieten nog elke dag van het mogen adviseren zodat onze klanten uitgerust wakker worden. Wij zien u graag in onze winkel!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.