Slaapspecialist Houten

Slaapspecialist Houten

Slaapspecialist Jongerius is dé expert op het gebied van slaapcomfort in Houten en omgeving. Al meer dan 14 jaar voorziet ons team klanten van slaapadvies op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort. Een slechte nachtrust heeft namelijk gevolgen voor uw concentratie, fitheid en natuurlijk wordt u niet uitgerust wakker. Wij voorzien u graag van een passend advies zodat u straks ook weer uitgerust wakker wordt.

slaapspecialist Houten

Assortiment

In het Oude Dorp van Houten vindt u onze showroom van ruimt 300m2 waar we alles bieden om comfortabel te slapen. Of u nu op zoek bent naar een boxspring, ledikant, een nieuw kussen of een los matras; wij bieden u de beste kwaliteit producten. Wij zijn niet merkgebonden, waardoor we een goede prijsopbouw kunnen bieden en in elke categorie de beste producten kunnen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor diverse toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom in het oude dorp van Houten! Daar houden wij ons dagelijks bezig met de slaapkwaliteit van mensen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in Houten en omstreken een absolute slaapspecialist op het gebied van uitgerust wakker worden. Het is mooi om door middel van een passend advies en een mooi product, mensen van een goede nachtrust te voorzien. Wij zien u graag in onze winkel!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.