Slaapspecialist IJsselstein

Slaapspecialist IJsselstein

Bij Slaapspecialist Jongerius bent u aan het juiste adres op het gebied van slaapcomfort in omgeving IJsselstein. Wij zijn Berry en Mariska Jongerius en al meer dan 14 jaar mogen wij klanten voorzien van advies op het gebied van hoogwaardig slaapcomfort. Dat een goede slaap belangrijk is om uitgerust wakker te worden weet u vast wel, maar wist u dat een slechte nachtrust ook gevolgen kan hebben voor uw concentratie en fitheid? Daarom voorzien wij u graag van een passend advies zodat ook u straks weer uitgerust wakker wordt.

slaapspecialist IJsselstein

Assortiment

In onze 300m2 showroom hebben we alles wat u nodig heeft om comfortabel te slapen. Of u nu op zoek bent naar een boxspring, ledikant, een nieuw kussen of een los matras; wij bieden u de beste kwaliteit producten. Wij zijn niet merkgebonden, waardoor we een goede prijsopbouw kunnen bieden en in elke categorie de beste producten kunnen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor diverse toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom in het oude dorp van Houten! Daar houden wij ons dagelijks bezig met de slaapkwaliteit van mensen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in IJsselstein en omstreken een absolute slaapspecialist op het gebied van uitgerust wakker worden. Het is mooi om door middel van een passend advies en een mooi product, mensen van een goede nachtrust te voorzien. Wij zien u graag in onze winkel!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.