Slaapspecialist Maarssen

Slaapspecialist Maarssen

Goede slaap is belangrijk voor elk mens. Een kenmerk van goede slaap is het uitgerust wakker worden. Wist u dat slecht slapen meerdere gevolgen kan hebben? Zo bent u niet uitgerust, is concentreren lastiger en voelt u zich niet fit. Bij Slaapspecialist Jongerius bent u aan het juiste adres voor slaapcomfort in Maarssen en omstreken. Ons team heeft inmiddels ruim 14 jaar ervaring op het gebied van slaapcomfort en wij kunnen onszelf dus wel dé specialist noemen. Voor alles wat betreft hoogwaardig slaapcomfort voorzien wij u graag van een passend advies zodat u met een mooi product naar huis gaat en kunt genieten van een uitgeruste nachtrust.

Slaapspecialist Maarssen

Assortiment

Bij Slaapspecialist Jongerius vindt u een uitgebreid assortiment aan producten voor het beste slaapcomfort. Van een nieuwe boxspring tot een ledikant of een nieuw kussen, wij bieden het allemaal. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij zijn niet merkgebonden waardoor we u enkel de beste producten aanbieden. U kunt bij ons terecht voor diverse toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda. Onze beddenwinkel beschikt over een showroom van 300 m2 waarin u onze gehele collectie overzichtelijk kunt bekijken. 

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom in het oude dorp van Houten in de buurt van Maarssen! Daar houden wij ons dagelijks bezig met de slaapkwaliteit van mensen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in Maarssen en omstreken een absolute slaapspecialist op het gebied van uitgerust wakker worden. Het is mooi om door middel van een passend advies en een mooi product, mensen van een goede nachtrust te voorzien. Wij zien u graag in onze winkel!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.