Slaapspecialist Woerden

Slaapspecialist Woerden

Misschien bent u op zoek naar een compleet nieuw bed, een nieuwe topper of matras of enkel een kussen of dekbed. Bij slaapspecialist Jongerius in de buurt van Woerden bent u aan het juiste adres. Dankzij onze meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u voorzien van een passend advies op het gebied van slaapcomfort.

Slaapspecialist Woerden

Assortiment

Dankzij een ruime showroom van 300m2 kunnen wij u een brede collectie laten zijn. Bij Slaapspecialist Jongerius snappen we het belang van goede slaap en daarom bieden wij van verschillende merken de beste producten aan. Daarbij maken we gebruik van een goede prijsopbouw zodat we in elke prijscategorie de beste producten kunnen aanbieden. Op zoek naar een boxspring, lattenbodem of matras, bij ons vindt u verschillende producten van toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda.  De voorselectie hebben wij al voor u gedaan, zodat wij u enkel het beste bieden. 

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Ons team bestaat uit Berry, Mariska en Kaylee Jongerius en Timo Freen. Slaapspecialist Jongerius is gevestigd in Houten, in de buurt van Woerden. Dagelijks mogen wij mensen van iets heel waardevols voorzien; een goede nachtrust. Dit doen wij door middel van een goed advies en een mooi product. Het is mooi om bij te kunnen dragen aan de slaapkwaliteit van mensen. Bent u opzoek naar een deskundig advies waarbij er echte geluisterd wordt naar uw wensen? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.