Slaapspecialist

Slaapspecialist Jongerius - Uitgerust in slaapcomfort

Is het tijd voor een geheel nieuw bed of bent u alleen opzoek naar een nieuw matras, kussen of dekbed? Voor alles betreft hoogwaardig slaapcomfort, bent u bij Slaapspecialist Jongerius aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels een ruime 14 jaar aan ervaring op het gebied van slaapcomfort en kunnen u daardoor voorzien van een passend advies als het gaat om slaapcomfort.

slaapspecialist jongerius

Assortiment

Slaapspecialist Jongerius laat u graag uitgerust wakker worden en daarom zijn wij uitgerust in slaapcomfort. In onze beddenzaak hebben wij 300 m2 tot onze beschikking waarin we u een brede collectie tonen. Ons assortiment heeft een goede prijsopbouw en biedt daarmee in elke prijscategorie de beste producten. Of dat u nu opzoek bent naar een nieuw matras, een lattenbodem of een boxspring. In ons ruime assortiment vindt u alles om uitgerust wakker te worden. Wij zijn niet aan een specifiek merk gebonden, omdat wij werken met meerdere toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda.  De voorselectie hebben wij al voor u gedaan, zodat wij u enkel het beste bieden. 

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Wij zijn Berry, Mariska en Kaylee Jongerius en Timo Freen en zijn met onze winkel gevestigd in Houten. Dagelijks mogen wij mensen van iets heel waardevols voorzien; een goede nachtrust. Dit doen wij doormiddel van een goed advies en een mooi product. Het is mooi om bij te kunnen dragen aan de slaapkwaliteit van mensen. Bent u opzoek naar een deskundig advies waarbij er echte geluisterd wordt naar uw wensen? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.