Beddenwinkel Utrecht

slaapspecialist jongerius winkel

Bij Slaapspecialist Jongerius in Utrecht en omstreken bent u op de juiste plek voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe matras, boxspring, dekbed of kussen, wij hebben het allemaal. Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u graag van persoonlijk advies, zodat u uitgerust wakker wordt.

  • Groot assortiment aan gerenomeerde merken
  • Gratis parkeren achter de winkel in Houten
  • 20 jaar ervaring in goede nachtrust
slaapspecialist jongerius winkel

Onze showroom in Houten

We heten u van harte welkom in onze ruime showroom van 300 m² in Houten. Ook online kunt u alvast een kijkje nemen en een indruk krijgen van onze beddenwinkel. In ons assortiment vindt u slaapsystemen in verschillende prijsklassen van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u onze showroom bezoekt, heeft u de mogelijkheid om u diverse matrassen, toppers, kussens en boxsprings uitproberen. We staan klaar om u te voorzien van passend advies om u een geweldige nachtrust te kunnen bieden. 

Plein 5 "Oude Dorp"

3991DK Houten 

Wat klanten van ons vinden

De beddenzaak voor gerenommeerde merken

Wij streven ernaar dat u elke ochtend uitgerust wakker wordt. Daarom zijn wij uw partner in slaapcomfort. In het oude dorp van Houten, nabij Utrecht, vindt u onze ruime beddenzaak van 300 m². Hier presenteren wij een uitgebreid assortiment met topproducten, geschikt voor diverse budgetten. Of u nu op zoek bent naar een nieuw matras, boxspring, topper of ledikant, wij geven u graag advies op maat. Doordat wij niet gebonden zijn aan één merk, bieden wij producten van meerdere gerenommeerde merken. Hieronder vallen bijvoorbeeld Avek, Pullman, M line en Eastborn. Wij hebben al een zorgvuldige voorselectie gemaakt, zodat wij u het beste advies kunnen geven.

Boxsprings (47)

Matrassen (34)

Toppers (12)

De beddenzaak van Utrecht

Wij vinden het mooi om u te laten ervaren hoeveel fijner een matras ligt die past bij uw lichaam. De juiste ondersteuning is niet alleen goed voor uw wervelkolom, maar vermindert ook de druk over uw hele lichaam. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is binnen de collecties van diverse merken en lichten u de belangrijkste verschillen toe. Aangezien het kiezen van een nieuw bed, kussen of matras niet iets is wat u dagelijks doet en het ook nog eens zeer persoonlijk is, begrijpen wij dat het een moeilijke keuze kan zijn. Daarom is betrouwbaar en deskundig advies, waarbij goed wordt geluisterd naar uw wensen, erg belangrijk. In onze 300 m² showroom kunnen we u onze uitgebreide collectie laten zien. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze beddenwinkel dichtbij Utrecht!

Wij zijn Slaapspecialist Jongerius

Wij, Berry, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Dit doen we door u op deskundige wijze te voorzien van persoonlijk advies en een passend product. Bent u op zoek naar een beddenwinkel in omgeving Utrecht? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

  • Vakmanschap en service
  • Bezorging en montage
  • 20 jaar ervaring

Kom in contact met onze winkel

"*" geeft vereiste velden aan

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.