Beddenwinkel in Utrecht

Slaapspecialist Jongerius - De beddenwinkel in omgeving Utrecht

Slaapspecialist Jongerius is dé winkel in Utrecht en omgeving voor alles rondom slaapcomfort. Of dat u nu opzoek bent naar een nieuw matras, een nieuw dekbed of een nieuwe boxspring. Bij Slaapspecialist Jongerius bent u aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij ruim 14 jaar aan ervaring en daarmee kunnen wij u voorzien van een persoonlijk advies als het gaat om uitgerust wakker worden.

beddenwinkel utrecht

Assortiment

Wij willen u graag uitgerust wakker laten worden en daarom zijn wij uitgerust in slaapcomfort. In het oude dorp van Houten, vlakbij Utrecht, hebben wij dan ook een 300 m2 ruime beddenwinkel. Hierin tonen wij u onze brede assortiment met in elke prijscategorie de beste producten. Wanneer u opzoek bent naar een nieuw matras, boxspring, topper of een ledikant, voorzien wij u graag van een passend advies. Omdat wij niet merkgebonden zijn, hebben wij in ons assortiment meerdere toonaangevende merken. Zo hebben wij een ruim assortiment met producten van Avek, Pullman, M line en Velda. Wij hebben de voorselectie voor u al gedaan, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien.

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

Wij, Berry, Mariska, Timo en Kaylee houden ons dagelijks bezig met iets heel waardevols: mensen voorzien van een goede nachtrust. Wij doen dit door u op deskundige wijze te voorzien van een persoonlijk advies en een bijpassend product. Het resultaat hiervan is dat wij echt kunnen bijdragen aan de slaapkwaliteit van onze klanten. Bent u opzoek naar een beddenwinkel nabij Utrecht? Wij heten u van harte welkom in onze Slaapspeciaalzaak in het Oude Dorp van Houten.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.