Beddenzaak Utrecht

Slaapspecialist Jongerius - De beddenzaak in Utrecht

Is het tijd voor een nieuwe boxspring of bent u opzoek naar een fijne topper voor over uw matras? Slaapspecialist Jongerius is de beddenzaak in Utrecht en omgeving voor alles wat u nodig heeft om uitgerust wakker te worden. Met onze ruim 14 jaar aan ervaring op het gebied van slaapcomfort kunnen wij u van een specialistisch advies voorzien. Kom gerust eens langs in onze beddenzaak in het oude dorp van Houten!

beddenzaak utrecht

Assortiment

Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze aan matrassen, toppers, boxsprings, ledikanten, bedbodems, kussens en dekbedden. In elke productcategorie bieden wij u een goede prijsopbouw en bieden wij u de beste producten. Omdat wij samenwerken met diverse toonaangevende merken zoals Avek, Pullman, M line en Velda zijn wij niet merkgebonden. De voorselectie op basis van comfort, prijs en kwaliteit hebben wij al voor u gemaakt. In onze showroom van 300 m2 laten wij onze gehele collectie graag aan u zien!

Onze voordelen:

– Ruime collectie slaapcomfort, vertrouwd dichtbij;
– Concurrerende prijzen met de service van de specialist;
– Omruilgarantie op matrassen, kussens eerst uitproberen;
– Gratis parkeren direct achter de winkel;
– Eigen bezorg- en montageservice: uw adviseur is ook uw monteur.

Onze showroom

In het Oude dorp van Houten hebben wij al een aantal jaar onze eigen slaapspeciaalzaak. Berry en Mariska Jongerius startten Slaapspecialist Jongerius en breidden het team uit met Timo en Kaylee. Inmiddels heeft Slaapspecialist Jongerius ruim 14 jaar aan ervaring op het gebied van slaapcomfort. Dagelijks mogen wij mensen voorzien van iets heel waardevols: namelijk een goede nachtrust. Of dat u nu opzoek bent naar een nieuw matras, een fijn kussen of een elektrisch verstelbare bedbodem, wij voorzien u graag van een gewenst product. Wij hopen u eens te mogen verwelkomen in onze beddenzaak vlakbij Utrecht!

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over ons assortiment? Laat het ons weten en bel tijdens onze openingstijden of bericht ons via onderstaand contactformulier.

Vraag over een product

"*" geeft vereiste velden aan

beddenzaak

Bezoek onze showroom

Plein 5 “Oude Dorp”
3991DK Houten
030 – 634 27 27

Gratis parkeren direct achter de winkel!

Vind het product dat u zoekt.
Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.